Najaar 2018:

Het schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Inmiddels gaan er 5 meisjes naar de middelbare school en 15 naar de basisschool. Dit schooljaar zijn we gestart met 5 nieuwe meisjes in de eerste klassen van de basisschool. Naast de school in Tomé zijn we gestart met enkele meisjes op een tweede basisschool in een ander dorp om een goede vergelijking te kunnen maken van de samenwerking met verschillende scholen.

De ouders en verzorgers van de meisjes werken momenteel samen in een landbouwproject wat mogelijk gemaakt is door Stichting FEMME. Meer informatie over dit project is te vinden op het tabblad ‘landbouwproject’.

De samenwerking met onze lokale vrijwilligers in Togo verloopt erg prettig en we zijn deze vrijwilligers dankbaar voor hun waardevolle werk op locatie.